Bemutatkozás

Szakmánk régóta létezik, a szódakészítés módja velünk van régóta, de az italfogyasztással kapcsolatos igények és problémák folyamatosan változnak.

Úgy látjuk, hogy a palackozott ásványvizek boltból való hazaszállítása, az elhasznált flakonokból keletkező műanyag hulladék összegyűjtése, környezetbarát kezelése egyre nehezebb és bonyolultabb dolog.

A szénsavas italok között igazán frissítő hatást adó magas széndioxid tartalom csak a szabványosan készített szódavízben érhető el.

A hagyományos, házi és helyi jellegű termékek felhasználása visszaszorulóban van, a bevásárló központokban sokszor külföldről behozott, vagy magyar nagyvállalati termékek vásárolhatóak meg.

Hogyan tudunk segíteni ezekben?

Bicskén, családi üzemünkben erre a célra kialakított szaturáló géppel készítünk szabványos szódavizet. A frissítő ital szűrt ivóvízből készül és zárt rendszeren keresztül kerül be a szódás palackokba, vagy ballonokba. Az üzemben történő töltés és árusítás mellett hetente több alkalommal, körtúra jelleggel házhoz is visszük a szódavizet. A weboldalunkon történő megrendelés esetén egyedi időpontra is szállítunk.

A szódavíz mellett szűrt szénsavmentes vizet is készítünk, amelyet 19 literes ballonokba töltünk és kínálunk otthoni, vagy irodai, munkahelyi felhasználásra.

Termékeink önmagukban, szörppel keverve, vagy fröccs formájában, kiváló frissítő italként fogyaszthatóak.

Vásárlóink újratölthető kiszerelésből fogyaszthatják az italt, csökkentve a környezetünkre nehezedő szennyező hatásokat.

A beszerzés is rendkívül egyszerű, ügyfeleink kényelmesen hozzájuthatnak a termékekhez, üzletünkben közvetlenül a töltőgéptől az autóba kerülhet az ital, vagy házhozszállítással még az utazással sem kell törődniük.