Felhasználói feltételek

Kérjük, olvassa el figyelmesen a következő feltételeket és feltételeket, amelyek meghatározzák az Ön és a www.szodas.hu weboldal (a továbbiakban: “Weboldal”) közötti jogi kapcsolatot. A Weboldal használatával elfogadja és köteleződik ezeknek a feltételeknek a betartása mellett.

1. Felhasználói kötelezettségek

  • A Weboldalhoz való hozzáférés és használat során köteles tiszteletben tartani a magyarországi törvényeket és jogszabályokat.
  • Nem szabad olyan tartalmat vagy információt közzétenni vagy terjeszteni a Weboldalon, amely sérti mások szellemi tulajdonjogait, jogi előírásait vagy más jogos érdekeit.
  • Nem szabad jogosulatlanul hozzáférni más felhasználók személyes adataihoz vagy a Weboldal technikai infrastruktúrájához.
  • Nem szabad a Weboldalt vagy a felhasználók élményét hátrányosan befolyásoló tevékenységeket végezni, például spam üzenetek küldése vagy kártékony szoftverek terjesztése.

2. Szellemi tulajdonjogok

  • A Weboldalon található minden tartalom, beleértve a szövegeket, képeket, logókat, grafikákat stb. szellemi tulajdonjogvédelem alatt állnak.
  • A tartalmak és anyagok másolása, reprodukciója vagy terjesztése a Weboldal előzetes írásos engedélye nélkül tilos.

3. Felelősség korlátozása

  • A Weboldal tartalmát és szolgáltatásait a lehető legnagyobb gondossággal állítjuk össze és működtetjük, de nem vállalunk felelősséget a tartalom pontosságáért, teljességéért vagy megbízhatóságáért.
  • A Weboldal használatából eredő károkért vagy veszteségekért semmilyen felelősséget nem vállalunk.
  • A Weboldal tartalmazhat harmadik felek által létrehozott linkeket vagy hivatkozásokat, amelyekre nincs ellenőrzésünk. Nem vállalunk felelősséget az ilyen harmadik felek weboldalainak tartalmáért vagy működéséért.

4. Adatvédelem

Az adatvédelemmel kapcsolatos kötelezettségeinkről és gyakorlatunkról részletes információkat talál az “Adatvédelmi nyilatkozat” című dokumentumban.

5. Módosítások a feltételekben

Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor módosítsuk vagy frissítsük ezeket a felhasználói feltételeket. Az ilyen módosításokat az oldalon közzétesszük, és azok automatikusan hatályba lépnek a közzététel időpontjától.

6. Joghatóság és vitarendezés Ezekre a felhasználói feltételekre a magyar jog az irányadó. A Weboldal és a felhasználó közötti jogvitákra a magyar bíróságok lesznek illetékesek.